زمان آماده سازی: 35 دقیقه - زمان پخت: 45 دقیقه - زمان کل: 1 ساعت, 20 دقیقه - اندازه: 3 نفر
مواد اولیه:
گوجه پوست کنده 2عدد
برنج پخته شده 100 گرم
آب 1 لیوان
گوشت گوساله ریز خرد شده یا چرخ کرده 100 گرم
سیر 1حبه
پیاز 1عدد کوچک
جعفری و گشنیز 15 ساقه
برگ کلم 10 برگ بزرگ
پودر سیر، آویشن، روغن، نمک وفلفل به مقدار دلخواه
و...................
به ادامه مطلب بروید.
طرز تهیه ی دلمه کلم
زمان آماده سازی: 35 دقیقه - زمان پخت: 45 دقیقه - زمان کل: 1 ساعت, 20 دقیقه - اندازه: 3 نفر
مواد اولیه: گوجه پوست کنده 2عدد
برنج پخته شده 100 گرم
آب 1 لیوان
گوشت گوساله ریز خرد شده یا چرخ کرده 100 گرم
سیر 1حبه
پیاز 1عدد کوچک
جعفری و گشنیز 15 ساقه
برگ کلم 10 برگ بزرگ
پودر سیر، آویشن، روغن، نمک وفلفل به مقدار دلخواه
دستور پخت: ابتدا گوجه پخته و له شده را با مقداری روغن کمی تفت می دهیم، سیر خرد شده را اضافه کرده و 2 دقیقه تفت می دهیم
پودر سیر ، آویشن ، را اضافه می کنیم و می گذاریم 10 دقیقه با حرارت کم بپزد
در یک قابلمه آب جوش ، برگهای کلم را کمی پخته تا نرم شوند و با آب سرد آبکش می کنیم .
در یک تابه مقدار کمی روغن ریخته و پیاز خرد شده را کمی تفت می دهیم ، گوشت را با مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم،
گشنیز و جعفری خرد شده و نصف مخلوط گوجه ها را همراه برگ های جعفری و گشنیز خرد شده داخل تابه اضافه می کنیم و می گذاریم کمی بپزد
حال به سادگی مواد و برنج را داخل برگ های نرم کلم پیچیده و آنها را داخل یک تابه کنار هم می چینیم و مابقی مخلوط گوجه فرنگی را روی آن می ریزیم
در پایان می گذاریم 30 تا 40 دقیقه با حرارت کم و با در بسته بپزد ، می توانید دلمه ها را داخل ظرف نشکن در فر 180 درجه و در طبقه بالا فر بمدت 40 دقیقه بگذارید تا بخوبی پخته شود.
نکته: می توانید مواد داخل دلمه را با مقداری قارچ، سینه مرغ، سس باربیکیو و کمی پیاز و سیر تغییر دهید و طعم های دیگر را نیز امتحان
کنید.
نکته:این غذای ساده و سالم را می توانید از قبل آماده کنید و در وعده نهار،شام و یا مهمانی ها از آن استفاده کنید مواد غذایی ساده و بافت نرم و طعم خوب آن در کنار میزان کالری مناسب غذا سبب می شود تا اکثر افراد این غذا را دوست داشته باشند و بتوانند از آن استفاده کنند.
منبع:چی بپزم دات آی آر
منبع ۲:
www.rmzfun.tk
امتیاز : |
|
نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0 |
|