
مواد اولیه:
بامجان قلمی 5.
کشک نیم کیلو
پیاز1عدد.
رب گوجه فرنگی1قاشق.
نعنای خشک1قاشق.
آب نصف لیوان.
روغن جامد به میزان لازم.
نان خشک تافتون یا سنگک به میزان لازم.
نمک نصف قاشق چایخوری.
زرچوبه نصف قاشق چایخوری.
و.........................................................
به ادامه مطلب بروید.
مواد اولیه:
بامجان قلمی 5.
کشک نیم کیلو
پیاز1عدد.
رب گوجه فرنگی1قاشق.
نعنای خشک1قاشق.
آب نصف لیوان.
روغن جامد به میزان لازم.
نان خشک تافتون یا سنگک به میزان لازم.
نمک نصف قاشق چایخوری.
زرچوبه نصف قاشق چایخوری.
دستور پخت:
بادمجان با پوست نگینی خورد کرده.نمک به آن اضافه کرده.روغن اضافه کرده و در قابلمه ریخته در قابلمه گذاشته تا به آرامی بپزد.
در قابلمه دیگر پیاز ریخته و سرخ کرده نعنا و رب و زرچوبه اضافه کرده و بعد کشگ و آب اضافه کرده وقتی جوش آمد زیر آن را خاموش کرده.
داخل کاسه نان خشک را ریخته و مواد کشک روی آن ریخته و بعد بامجان روی آن ریخته و با سبزی خوردن سرو کرده.
منبع:سایت چی بپزم دات آی آر
منبع ۲ : http://www.rmzfun.tk
امتیاز : |
|
نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0 |
|