
مواد لازم
بادنجان چهار عدد
گوجهفرنگي و ران مرغ از هر کدام سه عدد
سير دو حبه
رب گوجهفرنگي يك قاشق سوپخوري
فلفل سبز شش عدد
نمك و فلفل و آب و روغن به ميزان لازم

رولت مرغ و بادنجان
طرز تهيه
بادنجانها را پوست كنده و به صورت طولي برش زده و در
روغن كمي سرخ كنيد. مرغ بدون استخوان را خورشي تكهتكه كرده و در كمي روغن
سرخ كنيد. سير خردشده و رب گوجهفرنگي، نمك و فلفل را هم اضافه كرده و كمي
آب ريخته تا گوشت مرغ مغز پخت شود. سپس بين هر بادنجان يك عدد گوشت مرغ
قرار داده و رول كنيد و روي آن يك گوجهفرنگي و يك فلفل قرار داده و با
خلال دندان محكم كرده و سس گوجهفرنگي را هم روي آن اضافه كنيد. در فر
180درجه سانتيگراد قرار دهيد تا فلفل و گوجهفرنگي كبابي شود يا روي اجاق
آنها را كبابي كرده و بعد روي بادنجان قرار دهيد و پنج دقيقه روي حرارت
گذاشته تا جا بيفتد.
امتیاز : |
|
نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0 |
|