مواد لازم
تخم مرغ چهار عدد
مايه ماكاروني آماده نصف پيمانه
پياز سرخ شده نصف پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
آرد سه قاشق سوپخوري
جعفري خرد شده دو قاشق سوپخوري
زرشك و شیر از هر کدام يك قاشق سوپخوري
شير يك قاشق سوپخوري
روغن مايع 1/4 پيمانه


مواد لازم
تخم مرغ چهار عدد
مايه ماكاروني آماده نصف پيمانه
پياز سرخ شده نصف پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
آرد سه قاشق سوپخوري
جعفري خرد شده دو قاشق سوپخوري
زرشك و شیر از هر کدام يك قاشق سوپخوري
شير يك قاشق سوپخوري
روغن مايع 1/4 پيمانه

کرپ گوشت
طرز تهیه
تخممرغها را هم زده، بعد نمك، فلفل و شير را اضافه
كرده و هم ميزنيم. آرد را كمكم اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم تا آرد
گلوله نشود در صورتي كه مايه يكدست نشد از صافي رد ميكنيم. وقتي كه مايه
كرپ حاضر شد در تابه روغن ريخته و مايه را در آن صاف ميكنيم. وقتي كه خود
را گرفت از روي حرارت برميداريم تا سرد شود، سپس مايه ماكاروني را با پياز
داغ، جعفري و زرشك روي آن ريخته و لوله ميكنيم. پنج تا شش دقيقه ديگر روي
حرارت ملايم ميگذاريم تا كرپ خود را بگيرد. بعد در ظرف موردنظر كشيده و
سرو ميكنيم. (اگر دور كرپ چسبيده بود با قاشق به آرامي از ظرف جدا ميكنید.
امتیاز : |
|
نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0 |
|
تعداد بازديد :
446
ارسال شده در: شنبه 18 شهریور 1391 ساعت 9:45
نویسنده:
MAHDI
نظرات
(0)
موضوع:
آموزش،ترفند،مقاله,
آموزش آشپزی,
برچسب ها :
کرپ گوشت,
رزفا,
رزبلاگ,
غذا,
آشپزی,
آموزش آشپزی,
طرز تهیه,
طرزتهیه ی کرپ گوشت,
گوشت,
غذاهای گوشتی,